ЗАХИСНИК УКРАЇНИ РУСЛАН ОСТАПЧУК

 


РУСЛАН

ВАСИЛЬОВИЧ

ОСТАПЧУК

(1991 - 2023)

 

Народився 4 листопада 1991 року у місті Корюківка Чернігівської області.

З 1998 року по 2007 роки  навчався в Корюківській ЗОШ№ 1. Після закінчення  9 класів вступив до Чернігівського професійного ліцею.

Працював на КФПТ «Слов’янські шпалери» (Корюківська фабрика технічних паперів). Мав активну громадську позицію і брав участь у суспільному житті Корюківки.

З 2011року по 2012рік проходив військову службу у Збройних Силах України. Отримав звання молодшого сержанта, командир машини реактивної артилерії. Після демобілізації повернувся до рідного міста. У 2018-му одружився, у подружжя народилися дві дівчинки.

До лав ЗСУ долучився ще у 2021 році, а після повномасштабного ворожого вторгнення 24 лютого 2022-го у складі військової частини А1126 вирушив на захист рідної України.

Близько року Руслан разом з побратимами мужньо захищав територіальну цілісність та недоторканість України.

14 березня 2023 року під час бойового завдання поблизу поблизу Червонопопівки Сєверодонецького району, що на Луганщини наш земляк загинув.

Провели в останню путь і попрощалися з полеглим воїном 22 березня 2023 року з усіма військовими почестями у рідній Корюківці. У загиблого воїна залишились мама, сестра,  брат, дружина і двоє маленьких дітей.

.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні