Новий випуск газети для ВПО «Схід now» в Чернігівській обласній бібліотеці для юнацтва





Шановні користувачі!

Повідомляємо, що до Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва надійшов новий випуск газети для ВПО «Схід now». Видання розроблене для вимушених переселенців з Донеччини та Луганщини командою ВПО, що також зі Сходу України. Газета містить актуальну інформацію для внутрішньо-переміщених осіб, які знайшли прихисток на Чернігівщині.  В ній йдеться про події  українського Сходу, відбудову регіону, можливості адаптації для внутрішньо-переміщених осіб на новому місці, юридичні поради тощо.

Проєкт реалізується ГО «Маріупольська асоціація жінок «БЕРЕГИНЯ» за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина та виходить накладом 200 тис. примірників. Друкована версія газети розповсюджується в Україні та країнах Європи, які прийняли найбільшу кількість українських біженців. Наша бібліотека є центром розповсюдження даного видання в Чернігівській області. 

Усіх бажаючих отримати безкоштовний примірник газети «Схід now» запрошуємо до Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва за адресою м.Чернігів, Молодчого, 2.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні