ЗАХИСНИК УКРАЇНИ. ОЛЕГ БОГДАН

 



ОЛЕГ

ВОЛОДИМИРОВИЧ

БОГДАН

(1984 - 2023)

 

Народився 16 вересня 1984 року у місті Прилуки Чернігівської області. Тут закінчив школу, здобув професію та працював.

Навчався у місцевій загальноосвітній школі №10. Після закінчення 9-ти класів продовжив навчання у професійно-технічному училищі №34, де вивчився на монтажника санітарно-технічних систем, електрозварника ручного зварювання. З 2013 року працював на місцевому заводі «Belkozin Ukraine» на різних посадах.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення приєднався до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу у роті охорони Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. З 2 листопада 2022 року ніс службу в одному з підрозділів військової частини А7105 на посаді оператора одного з відділень протитанкового взводу. Пізніше став бійцем 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського, де обіймав посаду командира відділення протитанкового взводу. Разом з побратимами віддано боронив Україну від загарбників.

Загинув солдат Олег Богдан 26 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання біля міста Вугледар на Донеччині. Воїну було 38 років.

Попрощалися з військовим 30 квітня 2023 року у Соборі Різдва Пресвятої Богородиці (м.Прилуки).. Поховали захисника за бажанням рідних на кладовищі в селі Манжосівка Прилуцького району (Дідовецький старостинський округ).

У бійця залишилися мама, дружина, син, сестра.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні