ЗАХИСНИК УКРАЇНИ БОГДАН СКАКУНОВ

 


БОГДАН

АНАТОЛІЙОВИЧ

СКАКУНОВ

(1997 – 2023)

 

Народився 28 вересня 1997 в селі Халимонове Ніжинського району Чернігівської області (нині Бахмацька громада). Там ріс та навчався. З самого дитинства відрізнявся спритністю і витривалістю, виявляв співчуття до ближніх. Мав спокійний, врівноважений характер і добре серце. Завжди умів з людьми ладити.

Після закінчення місцевої школи проходив строкову військову службу. Потім підписав контракт та долучився до складу 80 окремої десантно-штурмової бригади. У 2021 році повернувся до цивільного життя.

У квітні 2022 року Богдан знову став до лав Збройних сил України. Його мобілізували до 3-ї окремої танкової Залізної бригади Збройних Сил України (військова частина А2573). Служив на посаді санітара медичного пункту. Разом з побратимами Богдан віддано боронив Україну від ворожих окупаційних військ.

21 березня 2023 року під час виконання бойового завдання біля села Комісарове на Харківщині солдат Скакунов загинув. Йому було лише 25 років.

Попрощалися з воїном 29 березня в його рідному селі та поховали на місцевому кладовищі. У загиблого воїна залишилися батьки.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні