ПРАВОВА ДОПОМОГА ВРАЗЛИВИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ

 


В рамках проєкту ГО «ДякуЮ» спільно з Норвежська рада у справах біженців в Україні (NRC) надають безкоштовну правову допомогу найбільш вразливим  верствам населення.

Приймають відвідувачів кожного вівторка та четверга з 13:30-14:30 за адресою: вул.Красносільського 59,  «Безкоштовний магазин  ДякуЮ».


Норвезька рада у справах біженців (NRC)

Норвезька рада у справах біженців (NRC) є незалежною, гуманітарною, неприбутковою неурядовою організацією, заснованою у 1946 році. 

Організація надає допомогу, захищає права та сприяє розв’язанню проблем біженців, внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок збройного конфлікту. NRC розпочала гуманітарну місію в Україні в листопаді 2014 року й наразі реалізує різні програми. Реєстрація на отримання грошової допомоги ВПО проходить через платформу ЄДопомога. Наразі Норвезька рада у справах біженців здійснює правову допомогу:

1.    Телефон “гарячої” лінії NRC в Україні: 0800302007

2.    Viber: 0678294435

3.    Skype: Норвезька рада у справах біженців безоплатна правова допомога/ua.icla@nrc.no

4.    Електронна пошта для письмових консультацій: ua.icla@nrc.no


Соціальний проект "Дякую" 

Це проект, який допоможе нужденним людям, малозабезпеченим та багатодітним батьківщинам, пенсіонерам, інвалідам, матерям-одиначкам, переселенцям та іншим категоріям людей, які опинилися у тяжких життєвих обставинах.
Проект долучає людей до збирання промов (одяг, взуття, іграшки, книги і т.д.) якими ви вже не користуєтесь, тільки для однієї цілі : Допомогти ближньому! Є люди серед нас, яким ці речі дуже потрібні. Вони зможуть все це взяти абсолютно безкоштовно у БЕЗКОШТОВНОМУ МАГАЗИНІ ДЯКУЮ.
Лозунг нашого проекту:
"ПОТРЕБУЄШ-ВІЗЬМИ, МАЄШ ЗМОГУ-ПРИНЕСІ!


Матеріал зібрано з відкритих тенет інтернету




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні