ЗАХИСНИК УКРАЇНИ. СТАНІСЛАВ ШЕКУН

 


СТАНІСЛАВ

СЕРГІЙОВИЧ

ШЕКУН

(1992 - 2023)

 

Народився Станіслав 14 березня 1992 році в селі Полонки Прилуцького району Чернігівської області (нині Линовицька селищна громада).

У жовтні 2022 року став до лав Збройних сил України. Служив у військовій частині А1126 на посаді стрільця-номера обслуги. Солдат. Разом з побратимами віддано боронив державу, до останнього подиху захищав її суверенітет і територіальну цілісність на сході України.

Загинув боєць 21 лютого 2023 року під час боїв поблизу населеного пункту Червонопопівка на Луганщині.


В останню путь провели 30-ти річного захисника України Станіслава Шекуна 4 березня 2023 року з усіма військовими почестями. Поховали його на місцевому кладовищі у його рідному селі Полонки. У пам’яті рідних, побратимів і односельців Станіслав залишиться таким яким був за життя - життєрадісним, добрим, вірним.

 

Джерела:

На Чернігівщині попрощалися з дев'ятьма бійцями, які загинули на Донеччині та Луганщині [Електронний ресурс] / Суспільні. Новини: телебачення; Ксенія Рекун. - Електрон. текст та зображув. дані. – 2023, 4 берез., 20:12 .- Режим доступу : https://suspilne.media/404219-na-cernigivsini-poprosalisa-z-devatma-bijcami-aki-zaginuli-na-doneccini-ta-lugansini/ / (дата звернення: 13.03.2023).  – Мова : укр. - Назва з екрана.

Прилуччина попрощалась із двома загиблими військовими ЗСУ – Станіславом Шекуном та  Олександром Саловим / Прилуки оперативні. - Електрон. текст та зображув. дані. – 2023, 6 берез. – Режим доступу: https://www.pryluky.club  (дата звернення: 13.03.2023).  – Мова : укр. - Назва з екрана.

Чернігівщина попрощалася з героями, що загинули на фронті [Електронний ресурс] / Pravda. - Електрон. текст та зображув. дані. – 2023, 5 берез., 09:53. – Режим доступу : https://pravda.cn.ua/chernigivshina-poproshalasia-z-geroiami-sho-zaginyli-na-fronti// (дата звернення: 13.03.2023).  – Мова : укр. - Назва з екрана.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГОЛОДНИЙ РІК, МОВ ЧОРНА ХМАРА, НАД КРАЄМ ЗМОРЕНИМ ЛІТАВ: ДО 90-РІЧЧЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ В УКРАЇНІ

Крим – це Україна: до Дня спротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Новий номер газети «СХІД NOW" в Чернігівській юнацькій книгозбірні